Det var på mitten av 00-talet som de första svenska onlinebingo-hallarna startades. En av de största idag som även var en av de första är Mariabingo. Det är en sajt som verkligen utvecklats under åren. Det började med bingo, sedan kunde man blogga, ha en egen hemsida, gästbok, lägga upp och dela foton med varandra med mera. Idag kan du spela både bingo, casino och poker med Maria.com Det har helt enkelt blivit en gigantisk nöjesportal och det är fler bingohallar online på svenska som går åt det hållet. Självklart finns det även flera som fortfarande satsar först och främst på bingo och ingenting annat för den som vill ha det.

Hur spelar man egentligen bingo online? Det fina med att det finns så många svenska bingosajter är att man kan spela helt på svenska. Det gör att all information och alla instruktioner är mycket enkla att förstå och följa. Självklart spelar man även med svensk valuta och det är mycket roligt att spela bingo online. Det finns dem som menar att det inte skulle vara lika socialt att spela online som att spela i en fysisk bingohall. Och visst man kan inte sitta och fika mellan spelen, prata ansikte mot ansikte men du kan chatta med andra spelare. Både mellan spelen och under tiden ni spelar, det gör att bingo online är minst lika socialt givande som att spela i en fysisk hall. Det blir en mötesplats för vänner och bekanta och inte minst ett bra sätt att träffa helt nya människor. En sak kan man ju i alla fall vara säker på då och det är att man har ett gemensamt intresse – Bingo!

Det finns alltså flera bra svenska bingorum online och alla har dem riktigt roliga spel. Dessutom kan man alltid spela chattspel när man väntar på dragningen, mer om detta senare. Något som kan vara det bästa med onlinebingo är att det finns så billiga spel, det gör nämligen att alla kan spela. Alla människor kan mötas när dem spelar bingo för det finns spel med brickor som kostar allt mellan 50 öre och 30 kronor styck. Så du har roligt, spelar och chattar med trevliga människor, det är spännande och dessutom har du chansen att dryga ut hushållskassan lite.